JÁRVÁNY INT. TERV
FRISS HÍREK
PROGRAMNAPTÁR
VERSENYEK
SPORT
ISKOLÁNKRÓL
ISKOLATÖRTÉNET
HAGYOMÁNYAINK
TESTVÉRISKOLÁNK
ISKOLAORVOS
KÉPGALÉRIA Új
KÉPGALÉRIA
CSENGETÉSI REND
SZOROBÁN
EMLÉKNAPOK
FOGADÓÓRÁK
KÖRZETEK
TOVÁBBTANULÁS
BEIRATKOZÁS
BEIRATKOZÁS SEGÉDLET
SULIVÁRÓ
TANULÓK
OSZTÁLYOK
PEDAGÓGUSOK
ALAPÍTVÁNY
KÖLCSÖNÖZHETÕ KÖNYV
TÁMOGATÓINK
KÖZÉRDEKÛ CÍMEK
GYERMEKVÉDELEM
KÖZZÉTÉTELI LISTA
KÖZÉPISKOLAI
TANULMÁNYI EREDMÉNYEK

DÖK SZMSZ
PEDAGÓGIAI PRG. 2013
SZMSZ 2013
HÁZIREND 2021.03.01.
HÁZIREND MÓDOSÍTÁS
2022.09.01.
Nyelvvizsga-rendelet
PED. PRG. KIEG. 2015 PED. PRG. 2020.09.01.
Dokumentumok
Galéria
Plyzati kirs az alap- s kzpfok oktatsban rsztvev tanulk nyelvvizsgjnak tmogatsra

Budapest Fvros XV. kerleti nkormnyzat kpvisel-testlete megalkotta a nyelvvizsga tmogatsrl szl 1/2011. (II.1.) szm rendelett. A tmogats az l idegen nyelvekbl megszerzett kzp- vagy felsfok, komplex, akkreditlt nyelvvizsga megszerzshez krhet. A tmogats keretben az nkormnyzat a sikeres vizsga djnak 80%-t, de legfeljebb 20.000.- forintot utlagosan, szmla ellenben megtrti.
Fontos, hogy a nyelvvizsga djnak befizetst igazol szmln a nyelvvizsga- bizonytvnyban szerepl nvnek kell szerepelnie.


Plyzati krelmket azok a dikok nyjthatjk be, akik a kerletben legalbb egy ve lland lakcmmel rendelkeznek, alap- vagy kzpfok nevelsi-oktatsi intzmnyek nappali tagozatos tanuli, s a plyzat benyjtsakor a 22. letvket mg nem tltttk be.
Ezen tl tmogathatk azok a tanulk is, akik nem a kerletben laknak, de a XV. kerleti nkormnyzat fenntartsban mkd alap- vagy kzpfok nevelsi-oktatsi intzmnyekben tanulnak nappali tagozaton.

A nyelvvizsga tmogatsnak felttele, hogy a nyelvvizsga-bizonytvny killtsnak dtuma az elbrls vt megelz v november 1-je s az elbrls vben oktber 31-e kz essen. A tmogatsi krelmeket az nkormnyzat Kzoktatsi, Kzmveldsi, Egszsggyi s Sport Bizottsga minden vben kt alkalommal brlja el: jnius 30-ig s december 15-ig.

A krelmek benyjtsnak hatrideje: mjus 15-e, illetve oktber 31-e.

A rszletes plyzati feltteleket a rendelet tartalmazza. A plyzati adatlap s a berkezett plyzatok elbrlsnak szempontrendszere letlthet az nkormnyzat honlapjrl (www.bpxv.hu). Az adatlapot s az abban felsorolt ktelez mellkleteket a Polgrmesteri Hivatal Intzmnyfelgyeleti s Humn Fosztly Kznevelsi, Kzmveldsi s Sport Osztlyn lehet benyjtani szemlyesen (gyflfogadsi idben) vagy postai ton. (1153 Bp., Bocskai t 1-3. A plet 19-es szoba, ill. 1601 Budapest, Pf.: 46.) Tovbbi krds esetn a +36(1) 305-3128-as telefonszmon krhet felvilgosts.

 « Vissza
II.23.A kommunista és egyéb diktatúrák áldozatairól megemlékezés osztálykeretben felső tagozaton (Hivatalos napja: február 25.)
III.4.Az országos mérések kezdőpontja 4-8. évfolyamon a Hivatal által meghatározott ütemezés szerint. „PÉNZ7” témahét 16.00 Vezetők fogadó órája (Kérjük előre egyeztetni.)
III.5.„PÉNZ7” témahét
III.6.„PÉNZ7” témahét
III.7.„PÉNZ7” témahét
III.8.„PÉNZ7” témahét
Házi német olvasási verseny


Házi német olvasási verseny


házi

kerületi iskolák közötti sportverseny
HETI ÉTLAP
EBÉDBEFIZETÉS